Kisvállalkozói

csomag

Kisvállalkozói csomag

A kisvállalkozói csomagban összegyűjtöttük azokat a megoldásokat, amelyekre egy már működő kisvállalkozásnak szüksége lehet az Internetes megjelenéshez. 

k

Szövegek

Minden honlap legfontosabb tartalma a szöveg. Ez teszi az Ön termékét “egyedivé”, különlegessé. Egy jól megfogalmazott gondolat aranyat érhet a vásárlókért folytatott harcban. 

SEO stratégia

A keresőkben elért helyezés honlapunk egyik kulcsfontosságú “paramétere”. Lehet akármilyen jó a termékünk, szolgáltatásunk, a potenciális vásárlók elenyésző része lapozza végig a kereső adott esetben több száz oldalát. 

g

Átlátható szerkezet

Muszáj, mondhatni kötelező, hogy a honlap, mely cégünket reklámozza, átlátható, világos legyen. Egyértelműen ki kell tűnnie, hogy kik vagyunk, mit csinálunk, miért minket válasszon a kedves vevő, megrendelő. 

Közösségi média

Napjainkra a közösségi média szerepe szinte felbecsülhetetlen. Biztosítani kell, hogy a leendő vásárlók megtalálhassanak minket a közösségi média oldalain. Ezen felül pedig a már meglévő vevők egyik legegyszerűbb tájékoztatási módja az új termékekről, szolgáltatásokról. 

Tegye még jövedelmezőbbé vállalkozását egy jó honlappal!

Jelentős bevételnövekedés

Szeretne jelentős bevételnövekedést elérni, viszonylag rövid idő alatt, szinte minimális befektetéssel? Akkor Önnek honlap kell. 

Csökkentse hirdetési költségeit

A mondás úgy tartja, hogy ha nem megy az üzlet, hirdetni kell, ha megy, akkor hirdetni illik. Nos, van egy jó hírünk. A hirdetési költségek optimalizálásával, adott egységnyi hirdetéssel több ügyfelet szerethet. Ehhez csak egy jó honlap kell! 

Eltüntetjük az akadályokat

Nem találják meg a megrendelők, vásárlók? Bízza ránk, megoldjuk! Biztosak vagyunk abban, hogy amit csinál, azt Ön csinálja a legjobban. Segítünk ezt bebizonyítani majdani ügyfeleinek is. 

Kapcsoljon magasabb fokozatba! Legyen Önnek is saját honlapja!

Szeretnénk Önt megismerni!

Kérjük adja meg adatait, és felkeressük ajánlatunkkal! 

Adatai megadásával hozzájárul azok kezeléséhez! Kérésére adatait rendszereinkből töröljük! Ehhez küldjön elektronikus levelet a kapcsolat@honlapkell.hu címre