Start csomag induló vállalkozásoknak

A rendkívül költséghatékony “Start” csomagunkat kifejezetten induló vállalkozások részére dolgoztuk ki. Olyan elemeket kínálunk benne, ami tökéletesen megfelel arra, hogy egy kezdő vállalkozás bemutatkozhasson az Interneten, egy minőségi üzleti honlapon. 

 

Kérjen ajánlatot

A “Start” csomag tartalma

start csomag

Alap szolgáltatások

Az Ön elképzelései alapján elkészítjük honlapját, rövid határidővel, kiváló minőségben. Amennyiben még nem tudja, hogy milyen szöveget, tartalmat szeretne új honlapján viszont látni, kiegészítő szolgáltatásainkkal ebben is segítségére lehetünk.  

Honlapkészítés

Elkészítjük honlapját, maximim 5 oldal terjedelemben.

Tárhely és domain

A csomag tartalmaz 1db .hu domain regisztrációt, 5db e-mail címet valamint 1db tárhely előfizetést 1 évre.

Beállítás, elhelyezés

Elkészült honlapját – az Ön jóváhagyása után- elhelyezzük a tárhelyen, aktiváljuk, így elérhetővé válik a nagyközönség számára is. 

Kiegészítő szolgáltatásaink

Kiegészítő szolgáltatásaink segítségével új honlapja hatékonyságát növelheti, megjelenhet a közösségi médiákban, jobb helyet érhet el a keresőkben. Igény esetén segítünk megírni a honlapra kerülő szöveget is. 

Szövegírás

Amennyiben elakadna a tartalomkészítéssel, segítünk Önnek a honlap szövegének megírásában, formázásában. 

Közösségi média, kapcsolati oldalak

Ebben a csomagban a közösségi média megjelenés, valamint a térképes kapcsolati oldal mint kiegészítő szolgáltatás vehető igénybe. 

Karbantartás, frissítés

Elkészült honlapjához karbantartási szolgáltatást is vásárolhat, melynek keretében a keretrendszert folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk.

Készen áll?

Vágjon bele még ma, és készítsük el vállalkozása új honlapját!
Ajánlatot kérek